Termeni si Conditii

Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Actualizat: 20.05.2021

Site-ul www.asociatiapizzarilorprofesionisti.ro este proprietatea Asociația Pizzarilor Profesinoști din România, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Izlazului, nr. 10, lB2, Sc. 3, Et. 5, Ap. 88 jud. Cluj, având CIF 40382473, denumită în acest Document Proprietarul Site-ului. Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu conținutul acestui document.

1. Definiții

Utilizator – orice persoană fizică peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe Site, care, prin navigarea pe site, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Site – aplicația web găzduită la adresa web www.asociatiapizzarilorprofesionisti.ro .

Site-ul www.asociatiapizzarilorprofesionisti.ro este proprietatea Asociația Pizzarilor Profesinoști din România, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Izlazului, nr. 10, lB2, Sc. 3, Et. 5, Ap. 88 jud. Cluj, având CIF 40382473, denumită în acest Document Proprietarul Site-ului.

Conținut – toate informațiile de pe Site care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

Comunicări comerciale – orice tip de mesaj trimis prin email sau telefonic, conținând informații generale și tematice, cu privire la oferte sau promoții, cu privire la produse/servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, precum și alte comunicări comerciale (cercetări de piață și sondaje de opinie).

Documentul – termenii și condițiile prezentate în această secțiune.

Donator – orice persoană care a făcut o donație pe această platformă de donații și strângere de fonduri.

2. Utilizarea conținutului Site-ului

Informațiile publicate pe site sunt de interes general și sunt puse gratuit la dispoziția utilizatorilor.

Prin accesarea conținutului site-ului, utilizatorul și-a dat acordul cu privire la Termenii și condițiile de utilizare, incluzând Politica de confidențialitate și Politica de utilizare a cookie-urilor.

Proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a actualiza conținutul site-ului, precum și Termenii și condițiile de utilizare a site-ului, pentru a reflecta orice modificări ale modului și condițiilor de funcționare a site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale.

Termenii și condițiile din prezenta secțiune sunt opozabili utilizatorilor de la momentul publicării pe site. În cazul oricărei modificări, vom afișa pe site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.

Proprietarul site-ului poate limita accesul la site sau la anumite facilități din site, poate aduce limitări anumitor IP-uri, fără notificări și fără vreo răspundere.

Nu aveți dreptul de a vă angaja în niciuna dintre următoarele acțiuni în legătură cu Site-ul (inclusiv însă fără a se limita la postarea sau transmiterea conținutului prin site) și sunteți de acord să nu folosiți site-ul pentru a:

 • încălca sau încuraja încălcarea oricăror acte normative naționale sau internaționale;
 • impersona orice persoană sau entitate juridică sau pentru a reprezenta în mod eronat afilierea cu orice persoană sau entitate juridică;
 • încalcă orice brevet, marcă înregistrată, secret comercial, drept de autor, drept de publicitate sau confidențialitate sau orice drept al unei părți sau pentru a distribui orice conținut asupra căruia nu aveți dreptul de a-l face public în mod legal, sub clauze contractuale sau responsabilități fiduciare;
 • întrerupe sau interfera cu securitatea sau folosința site-ului sau oricărui website sau conținut în legătură cu acesta;
 • încerca să folosiți contul unei alte persoane sau pentru a crea sau folosi o identitate falsă;
 • folosi metatag-uri sau orice alt ”text ascuns” utilizând numele, mărcile înregistrate sau serviciile Asociației Pizzarilor Profesioniști din România;
 • încerca reproducerea, derivarea sau obținerea codului sursă în orice mod, pentru orice software folosit de site;
 • vă angaja în orice activitate care afectează capacitatea oricărui terț de a folosi sau de a se bucura de serviciile site-ului;
 • asista oricare terț în implicarea în oricare activitate interzisă de acești termeni și condiții;
 • reproduceți, duplicați, copiați, vindeți sau să exploatați pentru în scop comercial orice conținut care aparține Asociației Pizzarilor Profesioniști din România, fără acordul expres, scris, al proprietarului;
 • folosiți orice mijloc automat (incluzând fără a limita roboți, crawlers, scripts, sau alte mecanisme automate) pentru a accesa, monitoriza sau copia Site-ul și conținutul aferent acestuia;
 • să adăugați link-uri către site, iframe-uri care încarcă site-ul, să introduceți ferestre tip pop-up sau orice alt conținut care afectează interfața site-ului, fără acordul expres, în formă scrisă, al proprietarului.

3. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul (inclusiv logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site) este proprietatea exclusivă a Proprietarului site-ului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context în afara site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Proprietarului site-ului asupra conținutului, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, decât cu acordul scris expres al Proprietarului site-ului.

Utilizatorul poate copia, transfera și/sau utiliza conținut doar în scopuri personale, non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului și cu condiția să nu se îndepărteze sigla/emblema/marca înregistrată, copyright-ul sau orice alt anunț aferent conținutului.

Este interzisă orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele specificate expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

4. Confidențialitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul site-ului, oferiți Proprietarului site-ului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații.

Sunteți, de asemenea, de acord ca Proprietarul site-ului să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului.

Proprietarul site-ului nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Proprietarul site-ului va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în Politica de Confidențialitate, publicată pe site.

5. Comunicări

Dată fiind natura activității noastre, nu vom trimite comunicări comerciale sau de marketing decât în cazul în care avem acordul Dvs. expres, acordat prin abonarea la newsletterul nostru sau prin alte metode conforme cu legea. Chiar și în aceste cazuri, puteți să vă retrageți oricând acordul în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate.

Mai multe detalii despre modalitățile prin care puteți sta la curent cu activitățile noastre găsiți la rubrica Contact.

6. Utilizarea sistemului de donații

Dacă aveți peste 18 ani, ne puteți sprijini prin următoarele modalități: redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, realizarea unei donații în contul asociației sau optarea pentru donații recurente.

Prin folosirea metodei de donaţii online, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile specificate în acest document, aplicate exclusiv în cazul donaţiilor efectuate online. Acceptul dumneavoastră cu privire la termenii şi condiţii de utilizare reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre Asociația Pizzarilor Profesioniști din România și dumneavoastră.

6.1. Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit – Dacă realizați venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit. Pentru instrucțiuni, vă rugăm să accesați rubrica de donează de pe site, unde veți găsi informații actualizate.

6.2. Realizarea unei donații în contul asociației

Puteți face o donație, în contul asociației, fie prin virament bancar, utilizând datele de mai jos și menționând, la secțiunea detalii plată, ,,donație’’, fie accesând secțiunea ,,donează’’, caz în care veți fi redirecționat spre realizarea unei donații de pe cardul Dvs. bancar.

Datele asociației:

Denumire: Asociației Pizzarilor Profesioniști din România

Sediu: Cluj-Napoca, str. Izlazului, nr. 10, lB2, Sc. 3, Et. 5, Ap. 88 jud. Cluj

CIF: 40382473

Cont bancar:

RO85 BTRL RONC RT04 7677 6601 deschis la Banca TRANSILVANIA sucursala Cluj

RO 35 BTRL EURC RT04 7677 6601  deschis la Banca TRANSILVANIA sucursala Cluj

7. Politica de anulare/retur

Restituirea donaţiilor online, prin contracte la distanţă, este reglementată de OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul să vă retrageți acordul pentru efectuarea de plăți recurente în orice moment, precum și la restituirea donației efectuate în anumite condiții.

8. Legea aplicabilă

Prezentul document este supus legislației române. Dacă apar eventuale litigii între Proprietarul site-ului și utilizator, acestea se vor rezolva pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea amiabilă nu va fi posibilă, se va apela către instanțele judecătorești competente.

9. Contact

Dacă aveți întrebări privind conținutul acestui document, nu ezitați să ne contactați pe email, la adresa [email protected].