Asa cum bine stiti deja Asociatia Pizzarilor Profesionisti din Romania (APPR) este unul dintre promotorii cresterii calitatii serviciilor in domeniul HoReCa din tara noastra. In acest sens in perioada 28.09.2021 – 29.09.2021, la sediul national din Cluj-Napoca, maestrul Ciprian Zamfir a prezentat in fata unei audiente numeroase alcatuita din membrii APPR si profesionisti din domeniul pizza care au venit din intreaga tara, tehnicile de lucru pentru pizza in teglia alla romana si pizza in pala alla romana.
Pizza realizata a fost adaptata produselor existente, de sezon, proaspete. Interesul participantilor a fost mare si pentru a raspunde curiozitatii acestora maestrul Ciprian Zamfir a oferit suplimentar un bonus pentru tehnici de realizare focaccia barese si pugliese.
Pentru ca la noi lucrurile bune se fac mereu in echipa, maestrul Zamfir a primit sustinerea trainerilor APPR: Apa Iuliana, Costin Andrei, Manea Manuel, Costea Constantin a colegului Szilagyi Claudiu.
Pentru cresterea coeziunii la nivelul APPR si pentru stabilirea strategiei viitoare de dezvoltare, participantii au fost invitati sa ia parte la training-ul sustinut de catre Florin Somodi de la Vision12.
Multumiri doamnei Calina Varga de la L’Eclaire Magique pentru dulcele oferit participantilor pe parcursul celor doua zile.
Asa cum se spune, o fotografie este mai multe decat o mie de cuvinte, va invitam sa va delectati cu imaginile suprinse de catre Aliadee photography. Daca sunteti interesati sa deprindeti tehnici de realizare a pizzei nu uitati sa ne contactati pentru inscrierea la cursurile pe care APPR le organizeaza la scolile din tara.