Masterclass Pizza fără Gluten la București / 19 martie 2024

Masterclass martie 2024 (3)

Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de Pizza fara Gluten care va avea loc la București, pe 19 martie 2024, susținut de Giulia Apa, Ciprian Zamfir și Ovidiu Cheabac, membrii fondatori  APPR.

Pizza fără gluten reprezintă o opțiune extrem de importantă pentru persoanele care suferă de intoleranță la gluten sau au boala celiacă. Aceasta oferă o alternativă gustoasă, fără a compromite experiența culinară. 

Importanța pizzei fără gluten constă în faptul că permite persoanelor cu intoleranță la gluten să se bucure de un preparat clasic și iubit în întreaga lume. Glutenul, o proteină găsită în grâu, secară și orz, poate cauza reacții adverse puternice la aceste persoane, afectându-le sistemul digestiv și starea generală de sănătate.

De asemenea, pizza fără gluten este o alternativă mai ușoară pentru digestie, conține nutrienți benefici și poate fi adaptată în funcție de preferințele și nevoile individuale.

Pâinea și grisinele fără gluten reprezintă o alternativă excelentă la pâinea tradițională și la grisinele obișnuite, oferindu-le persoanelor cu intoleranță posibilitatea de a se bucura de gustul și textura unor produse de panificație de calitate.

Structura masterclass-ului

  • cum se pregătește un aluat fără gluten, dar cu o textură și gust senzaționale
  • tehnici pentru pizza, pâine și grisine fără gluten
  • tehnici de preparare și asamblare a ingredientelor pentru a crea pizza perfectă
  • combinații inedite de topping-uri, pentru a echilibra gustul pizzei.

Cui se adresează

Masterclass-ul de pizza fără gluten se adresează tuturor celor care doresc să își extindă cunoștințele despre pizza, atât bucătarilor și pizzarilor profesioniști, cât și celor amatori.

Unde se desfășoară masterclass-ul

Cursul are loc la sediul Golden Provider Distribution din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, începând cu ora 11.00, și durează o zi.

Înscriere masterclass pizza fără gluten

Înscrierile se pot face prin completarea formularului de AICI. Participarea la masterclass este GRATUITĂ.

Pentru mai multe detalii, ne găsiți atât pe email, la [email protected], cât și la telefon +40 743 604 670.

Cine sunt organizatorii

Asociația Pizzarilor Profesioniști Din România (APPR) este o organizație non-guvernamentală, unde scopul principal este promovarea sectorului-HORECA, – specializare pizza și panificație.

Obiectivul și activitățile APPR sunt organizarea cursurilor de instruire și pregătirea în domeniul gastronomic, concursuri, competiții, evenimente și diverse manifestări în acest domeniu, precum și organizarea Competiției Internaționale de Pizza. Mai multe informații pe pagina de Facebook a asociației.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca acceptati cookie-urile.