Materclass Pizza Napoletana | București | 23 aprilie 2024

Masterclass pizza

Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de Pizza Napoletana, care va avea loc la sediul Golden Provider, în Ștefănești de Jos (jud. Ilfov), pe 23 aprilie 2024, susținut de Giulia Apa, Ciprian Zamfir și Ovidiu Cheabac, membrii fondatori APPR.

Structura masterclass-ului

  • cum se pregătește aluatul pentru Pizza Napoletana
  • tehnici pentru pizza
  • tehnici de preparare și asamblare a ingredientelor pentru a crea pizza perfectă
  • combinații inedite de topping-uri, pentru a echilibra gustul pizzei.

Cui se adresează

Masterclass-ul de Pizza Napoletana se adresează tuturor celor care doresc să își extindă cunoștințele despre pizza, bucătarilor și pizzarilor profesioniști.

Unde se desfășoară masterclass-ul

Cursul are loc la sediul Golden Provider din Ștefănești de Jos (jud. Ilfov), VGP Park, pe 23 aprilie 2024, începând cu ora 11.00, și durează o zi.

Înscriere masterclass Pizza Napoletana

Înscrierile se pot face atât pe email, la [email protected], cât și la telefon +40 743 604 670.

Completați formularul aici.

Cine sunt organizatorii

Asociația Pizzarilor Profesioniști Din România (APPR) este o organizație non-guvernamentală, unde scopul principal este promovarea sectorului-HORECA, – specializare pizza și panificație.

Obiectivul și activitățile APPR sunt organizarea cursurilor de instruire și pregătirea în domeniul gastronomic, concursuri, competiții, evenimente și diverse manifestări în acest domeniu, precum și organizarea Competiției Internaționale de Pizza. Mai multe informații pe pagina de Facebook a asociației.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca acceptati cookie-urile.