Materclass Aluaturi Alternative | București | 20 mai 2024

Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass dedicat Aluaturilor Alternative, care va avea loc la sediul Pizza Al Forno, Chiajna, jud.Ilfov, pe 20 mai 2024.

Structura masterclass-ului

  • ce înseamnă aluaturi alternative
  • cum folosim diferitele tipuri de făinuri
  • tehnici pentru pizza
  • tehnici de preparare și asamblare a ingredientelor pentru a crea pizza perfectă cu diferite tipuri de făină
  • combinații de topping-uri, pentru a echilibra gustul pizzei.

Cui se adresează

Masterclass-ul de Aluaturi Alternative se adresează tuturor celor care doresc să își extindă cunoștințele despre pizza, bucătarilor și pizzarilor profesioniști.

Unde se desfășoară masterclass-ul

Cursul are loc la sediul Pizza al Forno, Str. Industriilor, nr. 149 C, Chiajna, Ilfov.

Înscriere masterclass Aluaturi Alternative

Înscrierile se pot face atât pe email, la [email protected], cât și la telefon +40 743 604 670.

Completați formularul aici.

Cine sunt organizatorii

Asociația Pizzarilor Profesioniști Din România (APPR) este o organizație non-guvernamentală, unde scopul principal este promovarea sectorului-HORECA, – specializare pizza și panificație.

Obiectivul și activitățile APPR sunt organizarea cursurilor de instruire și pregătirea în domeniul gastronomic, concursuri, competiții, evenimente și diverse manifestări în acest domeniu, precum și organizarea Competiției Internaționale de Pizza. Mai multe informații pe pagina de Facebook a asociației.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca acceptati cookie-urile.