Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de Pizza Contemporanea, care va avea loc la sediul Pizza al Forno, în localitatea Chiajna (jud. Ilfov), pe 7 august 2023, susținut de Ciprian Zamfir, membru fondator APPR, și Iulian Pădureanu, creatorul brandului Mr. Pizzaiolo.
Structura masterclass-ului
- ce înseamnă Pizza Conteporanea
- cum se pregătește aluatul pentru Pizza Conteporanea
- tehnici pentru pizza
- tehnici de preparare și asamblare a ingredientelor pentru a crea pizza perfectă
- combinații inedite de topping-uri, pentru a echilibra gustul pizzei.
Cui se adresează
Masterclass-ul de Pizza Contemporanea se adresează tuturor celor care doresc să își extindă cunoștințele despre pizza, bucătarilor și pizzarilor profesioniști.
Unde se desfășoară masterclass-ul
Masterclass-ul are loc la sediul Pizza al Forno, Str. Industriilor, nr. 149C, Chiajna, jud. Ilfov, pe 7 august 2023, începând cu ora 11.00, și durează jumătate de zi.
Înscriere masterclass Pizza Contemporanea
Înscrierile se pot face atât pe email, la [email protected], cât și la telefon +40 743 604 670.
Completați formularul aici.
Cine sunt organizatorii
Asociația Pizzarilor Profesioniști Din România (APPR) este o organizație non-guvernamentală, unde scopul principal este promovarea sectorului-HORECA, – specializare pizza și panificație.
Obiectivul și activitățile APPR sunt organizarea cursurilor de instruire și pregătirea în domeniul gastronomic, concursuri, competiții, evenimente și diverse manifestări în acest domeniu, precum și organizarea Competiției Internaționale de Pizza. Mai multe informații pe pagina de Facebook a asociației.