Masterclass Deserturi în Pizzerie | Cluj Napoca | 24 iulie 2023

Masterclass Dulciuri în pizzerie

Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass dedicat dulciurilor și prăjiturilor pentru o pizzerie, care va avea loc la Cluj Napoca, pe 24 iulie 2023, susținut de Călina Varga, maestrul cofetar al L’eclair Magique, alături de Giulia Apa, membru fondator APPR.

Structura masterclass-ului

  • informații despre cum putem echilibra meniul de dulciuri cu produse care să se potrivească cu pizza sau alte produse pe care le serviți în locația voastră
  • alegerea deserturilor potrivite pentru clienții voștri
  • combinații inedite de ingrediente dulci, pentru a echilibra gustul pizzei.

Cui se adresează

Masterclass-ul dedicat deserturilor pentru pizzerie se adresează tuturor celor care doresc să își extindă cunoștințele despre pizza, bucătarilor și pizzarilor profesioniști, care vor să aducă și să pună în valoare și desertul în meniurile locațiilor unde lucrează.

Unde se desfășoară masterclass-ul

Masterclass-ul are loc la sediul din str. Trâmbițașului, nr. 19, Cluj-Napoca, pe 26 iunie 2023, începând cu ora 10.00, și durează o zi.

Înscriere Masterclass Deserturi pentru pizzerie

Înscrierile se pot face atât pe email, la [email protected], cât și la telefon +40 743 604 670.

Completați formularul aici.

Cine sunt organizatorii

Asociația Pizzarilor Profesioniști Din România (APPR) este o organizație non-guvernamentală, unde scopul principal este promovarea sectorului-HORECA, – specializare pizza și panificație.

Obiectivul și activitățile APPR sunt organizarea cursurilor de instruire și pregătirea în domeniul gastronomic, concursuri, competiții, evenimente și diverse manifestări în acest domeniu, precum și organizarea Competiției Internaționale de Pizza. Mai multe informații pe pagina de Facebook a asociației.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca acceptati cookie-urile.