Masterclass Pizza Romana | Chiajna, Ilfov | 11 iulie 2023

Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de Pizza Romana, care va avea loc la sediul Pizza al Forno, în localitatea Chiajna (jud. Ilfov), pe 11 iulie 2023, susținut de Ciprian Zamfir, membru fondator APPR, și Iulian Romică.

Structura masterclass-ului

  • cum se pregătește aluatul pentru Pizza Romana
  • tehnici pentru pizza
  • tehnici de preparare și asamblare a ingredientelor pentru a crea pizza perfectă
  • combinații inedite de topping-uri, pentru a echilibra gustul pizzei.

Cui se adresează

Masterclass-ul de Pizza Romana se adresează tuturor celor care doresc să își extindă cunoștințele despre pizza, bucătarilor și pizzarilor profesioniști.

Unde se desfășoară masterclass-ul

Masterclass-ul are loc la sediul Pizza al Forno, Str. Industriilor, nr. 149C, Chiajna, jud. Ilfov, pe 11 iulie 2023, începând cu ora 10.00, și durează o zi.

Înscriere masterclass Pizza Romana

Înscrierile se pot face atât pe email, la [email protected], cât și la telefon +40 743 604 670.

Completați formularul aici.

Cine sunt organizatorii

Asociația Pizzarilor Profesioniști Din România (APPR) este o organizație non-guvernamentală, unde scopul principal este promovarea sectorului-HORECA, – specializare pizza și panificație.

Obiectivul și activitățile APPR sunt organizarea cursurilor de instruire și pregătirea în domeniul gastronomic, concursuri, competiții, evenimente și diverse manifestări în acest domeniu, precum și organizarea Competiției Internaționale de Pizza. Mai multe informații pe pagina de Facebook a asociației.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca acceptati cookie-urile.