Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass dedicat Aluaturilor Alternative, care va avea loc la sediul Pizza Al Forno, Chiajna, jud.Ilfov, pe 20 mai 2024. Structura masterclass-ului ce înseamnă aluaturi alternative cum folosim diferitele tipuri de făinuri tehnici pentru pizza tehnici de preparare și asamblare a ingredientelor pentru a crea pizza […]
Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de Pizza Napoletana, care va avea loc la sediul Golden Provider, în Ștefănești de Jos (jud. Ilfov), pe 23 aprilie 2024, susținut de Giulia Apa, Ciprian Zamfir și Ovidiu Cheabac, membrii fondatori APPR. Structura masterclass-ului cum se pregătește aluatul pentru Pizza Napoletana tehnici pentru pizza […]
Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de Pizza fara Gluten care va avea loc la București, pe 19 martie 2024, susținut de Giulia Apa, Ciprian Zamfir și Ovidiu Cheabac, membrii fondatori APPR. Pizza fără gluten reprezintă o opțiune extrem de importantă pentru persoanele care suferă de intoleranță la gluten sau […]
Cea de-a doua ediție a Campionatului Internațional de Pizza București 2023 s-a încheiat pe 30 septembrie 2023. Mulțumim tuturor participanților de anul acesta! Mulțumirile merg și către jurații naționali și internaționali, Francesco Speranza (președintele juriului), Antonio Starita (Italia), Paolo Vitale (Italia), Daniela Alecse, Cătălina Dumitru, Angela Stănescu, Gina Bradea, Sorin Bădău, Adriana Sohodoleanu, Nicola Demo (Italia), Daniel Ion, Duilio Eric Girotto (Argentina), Chef Cristian Dumitru, Sorin […]
Asociația Pizzarilor Profesioniști din România anunță cea de-a doua ediție a Campionatului Internațional de Pizza, care va avea loc în perioada 28 septembrie -1 octombrie 2023, la București. Toate informațiile despre înscriere și participare sunt disponibile mai jos: Etape Etapa de înscriere: 15 august 2023 – 25 septembrie 2023. Înscrierile se vor face online pe […]
Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de pâine – reinterpretarea aluatului de pizza, care va avea loc la sediul Golden Provider, în Ștefănești de Jos (jud. Ilfov), pe 8 august 2023, susținut de Ciprian Zamfir, membru fondator APPR, și Daniel Ion, brutar artizan, fondatorul Casa del Pan. Structura masterclass-ului informații […]
Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de Pizza Contemporanea, care va avea loc la sediul Pizza al Forno, în localitatea Chiajna (jud. Ilfov), pe 7 august 2023, susținut de Ciprian Zamfir, membru fondator APPR, și Iulian Pădureanu, creatorul brandului Mr. Pizzaiolo. Structura masterclass-ului ce înseamnă Pizza Conteporanea cum se pregătește aluatul […]
Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass dedicat dulciurilor și prăjiturilor pentru o pizzerie, care va avea loc la Cluj Napoca, pe 24 iulie 2023, susținut de Călina Varga, maestrul cofetar al L’eclair Magique, alături de Giulia Apa, membru fondator APPR. Structura masterclass-ului informații despre cum putem echilibra meniul de dulciuri cu […]
Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de Pizza Romana, care va avea loc la sediul Pizza al Forno, în localitatea Chiajna (jud. Ilfov), pe 11 iulie 2023, susținut de Ciprian Zamfir, membru fondator APPR, și Iulian Romică. Structura masterclass-ului cum se pregătește aluatul pentru Pizza Romana tehnici pentru pizza tehnici de […]
Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de Pizza Napoletana, care va avea loc la sediul Golden Provider, în Ștefănești de Jos (jud. Ilfov), pe 10 iulie 2023, susținut de Ciprian Zamfir, membru fondator APPR, și Laur Suciu. Structura masterclass-ului cum se pregătește aluatul pentru Pizza Napoletana tehnici pentru pizza tehnici […]
- 1
- 2